Höga krav ger säker leverans

När Tripnet grundades för mer än 28 år sedan var vi pionjärer inom modemaccess och webbabonnemang. Idag är vi experter på avancerade driftlösningar, kapacitetstjänster, hybridmoln samt data- och informationslagring.

Våra kunder är såväl multinationella industriföretag som handelsföretag, myndigheter och organisationer. Gemensamt för dem alla är att de har högra krav på flexibilitet, säker och kostnadseffektivt driftsystem.

Äkta värderingar och kundrelationer - oss kan du lita på!

Utan alla fantastiska medarbetare är Tripnet ingenting annat än stora datahallar, maskiner och tomma löften. Det är människorna som står för erfarenhet och fiffighet, engagemang och entusiasm, lyhördhet och visioner.

Vi styrs av våra värderingar, med vår företagskänsla i fokus. Alla som arbetar på Tripnet är handplockade. Ytterst kompetenta, javisst, det är en självklarhet. Minst lika viktigt är våra personligheter som tillsammans skapar vår företagskänsla.

Helt i linje med våra värderingar brinner vi för relationen med andra människor, såväl kunder som leverantörer, samarbetspartners och kollegor.

Några av oss är mer modiga och vassa personer av vår tid medan andra kompenserar och balanserar genom att vara mer klokt eftertänksamma, reflektiva och gediget erfarna.

Gemensamt för oss alla är att vi har hjärtat på rätt ställe och alltid går att lita på. Vi är bussiga och ärliga medmänniskor som lyssnar, ställer upp, vågar vara personliga och bjuda på oss själva. I vårt varumärke, i vår vardag och i vår kultur ryms bara riktigt bra människor!

Ulf Persson, VD
Ulf Persson, VD

Mångfald berikar

Det är människorna här på Tripnet som gör skillnaden! Det är de som dagligen supportar våra kunder och hittar nya, kreativa lösningar som får företaget att fortsätta utvecklas. De är sanna hjältar i allas ögon.

ISO 27001 Liggande Sv

Vad betyder kvalitet?

För oss på Tripnet betyder kvalitet att man skapar förutsägbarhet opch vinner effektivitet. Från våra första kvalitetsdokument i mitten av nittiotalet har vi målmedvetet arbetat med ledningsystem för kvalitet. I början var det ISO 9001 som inspirerade. Senare blev det BS 7799, ITIL, ISO 20000 och sen 2018 har det varit ISO 27001 som styrt vårt arbete.

Numera är hela verksamheten ISO 27001:2022 certifierad.

Hållbarhet in i framtiden

För oss på Tripnet är det självklart att ha ett helhetsperspektiv kring hållbarhet. Vi tar ett stort ansvar för samtliga aspekter, såväl ekonomiska som sociala och ekologiska. Här har vi samlat en del av våra tankar, goda intentioner, miljövänliga innovationer och gröna visioner vi tror på för att uppnå verklig och långsiktig hållbarhet.

logo_globala_malen-1-260x300

Om Tripnet AB

Tripnet, som grundades redan 1995, har huvudkontor och datacenter i Göteborg. När vi startade var vi pionjärer inom modemaccess och webbabonnemang. Idag är vi experter på avancerade driftlösningar – i publika moln, Tripnet Cloud och datacenter.

Företaget ägs av de fyra grundarna; vår VD Ulf Persson samt Solutions Director Martin Dohmen tillsammans med Mikael Karlsson och Daniel Ryde, de båda sistnämnda är numera endast verksamma i Tripnets styrelse.

Vardag på Tripnet

Hör vår systemingenjör Robert Wemmenlöv berätta om sin vardag på Tripnet med prestigelösa nördar, mjukglass, lunchpromenader och förmånen att kunna leka DJ på lunchen på världens bästa jobb!

Vi brinner för att stötta

Vardagen på ett IT-företag karaktäriseras av logik, teknik, ekonomi och processer. För utomstående kan vår värld verka hård och rationell men när du lär känna killarna och tjejerna på Tripnet märker du snabbt att det bara är en del av sanningen. Sedan många år arbetar bolaget aktivt med att stötta olika projekt, som vi tycker är viktiga. Det handlar om att kunna hjälpa till där det verkligen gör skillnad.

Vill du veta mer om oss?

Alla fantastiska medarbetare hittar du här!

Våra senaste artiklar

Entreprenörskap på Emax 2024 – En Inspirerande Upplevelse

– I år hade jag förmånen att delta i arbe...

Rundabordssamtal om Informationssäkerhet och ISO 27000

– Under de senaste veckorna har vi haft för...