Höga krav ger säker leverans

När Tripnet grundades för mer än 25 år sedan var vi pionjärer inom modemaccess och webbabonnemang. Idag är vi experter på avancerade driftlösningar, kapacitetstjänster, hybridmoln samt data- och informationslagring.

Våra kunder är såväl multinationella industriföretag som handelsföretag, myndigheter och organisationer. Gemensamt för dem alla är att de har högra krav på flexibilitet, säker och kostnadseffektivt driftsystem.

Okomplicerade människor med skarpa hjärnor och glimt i ögat – det är vi!

Utan alla fantastiska medarbetare är Tripnet ingenting annat än stora datahallar, maskiner och tomma löften. Det är människorna som står för erfarenhet och fiffighet, engagemang och entusiasm, lyhördhet och visioner. Vi styrs av våra värderingar, med vår företagskänsla i fokus. Alla som arbetar på Tripnet är handplockade. Vi är yttersta kompetenta, javisst, det är en självklarhet. Minst lika viktigt är våra personligheter som tillsammans skapar vår företagskänsla. Helt i linje med våra värderingar brinner vi för relationen med andra människor, såväl kunder som leverantörer, samarbetspartners och kollegor. Några av oss är mer modiga och vassa personer av vår tid medan andra kompenserar och balanserar genom att vara mer klokt eftertänksamma, reflektiva och gediget erfarna. Gemensamt för oss alla är att vi har hjärtat på rätt ställe och alltid går att lita på. Vi är bussiga och ärliga medmänniskor som lyssnar, ställer upp, vågar vara personliga och bjuda på oss själva. I vårt varumärke, i vår vardag och i vår kultur ryms bara riktigt bra människor!

Ulf Persson, VD

Mångfald berikar

Det är människorna här på Tripnet som gör skillnaden! Det är de som dagligen supportar våra kunder och hittar nya, kreativa lösningar som får företaget att fortsätta utvecklas. De är sanna hjältar i allas ögon.

IMG_2007-crop-mindre-1024x540

Härifrån till hållbarheten

För oss på Tripnet är det självklart att ha ett helhetsperspektiv kring hållbarhet. Vi tar ett stort ansvar för samtliga aspekter, såväl ekonomiska som sociala och ekologiska. Här har vi samlat en del av våra tankar, goda intentioner, miljövänliga innovationer och gröna visioner vi tror på för att uppnå verklig och långsiktig hållbarhet.

Det händer grejer hela tiden

Hör vår systemingenjör Robert Wemmenlöv berätta om sin vardag på Tripnet med prestigelösa nördar, mjukglass, lunchpromenader och förmånen att kunna leka DJ på lunchen på världens bästa jobb!

Om Tripnet AB

Tripnet, som grundades redan 1995, har huvudkontor och datacenter i Göteborg. När vi startade var vi pionjärer inom modemaccess och webbabonnemang. Idag är vi experter på avancerade driftlösningar – i publika moln, Tripnet Cloud och datacenter.

Företaget ägs av de fyra grundarna; vår VD Ulf Persson samt Solutions Director Martin Dohmen tillsammans med Mikael Karlsson och Daniel Ryde, de båda sistnämnda är numera endast verksamma i Tripnets styrelse.

Vår senaste årsredovisning

Året har bjudit oss på flertalet ljuspunkter som gör oss extra stolta och tacksamma – trots att Corona-pandemin har påverkade oss alla och stod i centrum i slutet av verksamhetsåret. Vi har firat 25 år, stärkt vårt engagemang i att utbilda unga i entreprenörskap, gått från Gårda-kontoret till hemmakontor på rekordkort tid och gjort vårt erbjudande komplett med Google Cloud som molntjänst.

Tidigare årsredovisningar

Sköna Maj, välkommen!

Vårmånaden maj kommer med hopp om ljusare tider. Vi vågar så smått börja skönja en återgång till ett nytt normalt liv efter mer än ett år i pandemi. Vi skymtar sommaren och skön ledighet är inom räckhåll. Och så kommer ju årets upplaga av Majblomman – den mest hoppingivande blomma som finns!

 

Låt mig få ägna ett par minuter åt en fråga som är viktig på riktigt – för oss, och förhoppningsvis även för dig! På Tripnet har Majblomman varit ett självklart och prioriterat hjärteprojekt i mer än 20 år. Vi kraftsamlar varje vår för att såväl ekonomiskt som praktiskt vara med och stötta denna fina organisation och för att kunna dra vårt strå till stacken. Även under årets övriga månader har vi Majblomman i bakhuvudet och skänker bland annat alla pengar vi ”sparar” på att vi behövt hålla våra Kunskapsfrukostar helt digitalt.

Med anledning av pandemin har försäljningen av Majblommor, som annars varit ett fint inslag på gator och i villakvarter under försommaren, fått övergå till att vara digitala insamlingar. På sätt och vis gör ju detta möjligheten att bidra ännu mycket enklare. Plocka fram mobilen, scanna QR-koden i videon och swisha ditt bidrag till vår insamling – ditt bidrag behövs och gör nytta!

Vi brinner för

Vardagen på ett IT-företag karaktäriseras av logik, teknik, ekonomi och processer. För utomstående kan vår värld verka hård och rationell men när du lär känna killarna och tjejerna på Tripnet märker du snabbt att det bara är en del av sanningen. Sedan många år arbetar bolaget aktivt med att stötta olika projekt, som vi tycker är viktiga. Det handlar om att kunna hjälpa till där det verkligen gör skillnad.

Majblomman 2020

Kunderna hävdar att Tripnets inställning är ”ingenting är omöjligt”

Varje år genomför vi på Tripnet den kundundersökning som hjälper oss att utvecklas – på det håll som våra kunder önskar. Resultatet 2019 är lika positivt som föregående år. Uppskattningen haglar över Tripnet som får beröm för sin tekniska kompetens, sin stabilitet och sin trovärdighet i leverans. Kunderna säger att Tripnet håller vad de lovar.

Tillgänglighet och närhet samt bra service, hög kompetens och goda referenser anges som främsta anledningen till att våra nuvarande kunder har valt oss på Tripnet. Som vanligt lovordas våra medarbetare som kallas lösningsorienterade, hjälpsamma och tekniskt kompetenta.

 

”Det är ett litet personligt företag med stort engagemang och som överträffar andra i leverans.”
Anders Thell, Max Manus
”Stabila, kundfokuserade lyhörda och hjälpsamma med bra säkerhetstänk.”
Fredrik Ilde, Lagerhaus AB

Våra senaste artiklar

Det gäller att vara bäst när det gäller

Elkjøp har varit kund på Tripnet sedan...

Världens vackraste blomma

Historien är min egen. Efter 1981 uppre...

Vill du veta mer om oss?

Alla fantastiska medarbetare hittar du här!