Årets blommande företag

10 oktober, 2013

PR131010_1

Under 15 år har vi på Tripnet subventionerat Majblommans IT-kostnader och engagerat oss i barns situation i Sverige. Nu har vi blivit belönade och förärats utmärkelsen Årets Blommande företag som delades ut av HM Drottning Silvia vid en ceremoni på Stockholms Slott den 9 oktober.

Barnen är viktigast

Majblomman är Sveriges största barnhjälpsorganisation och arbetar för att förbättra barns villkor och bekämpa barnfattigdomen i Sverige. De tiotusentals skolbarn som säljer majblommor varje vår gör den allra största insatsen för Majblomman, men samarbetet med olika företag är också mycket viktigt för organisationen.

– Barnen är hjältarna i vår organisation, säger Stefan Thilén, insamlingsledare på Majblomman. Men vi behöver också företag som stöttar verksamheten. Tripnet är ett sådant företag. De är både personligt engagerade och hjälper oss att hålla de centrala kostnaderna nere, så att drygt 80 procent av de insamlade medlen går till utsatta barn. Det finns ett gott hjärta i företaget.

Motiveringen till Årets Blommande företag lyder:

Tripnet präglas av ett äkta och genuint engagemang för de svaga i samhället. Man är verksam inom flera arenor och för Majblommans del innebär stödet att stora kostnader kunnat undvikas. Såväl ledning som personal engagerar sig även aktivt för att sprida kunskap om ekonomisk utsatthet för barn i Sverige.

Den finaste utmärkelse vi fått

PR131010_2

Nu står glädjen högt i tak på Tripnet och vi känner oss lite överväldigade. Det här är den finaste utmärkelse vi någonsin fått. Vi tycker att Majblommans verksamhet är viktig och det känns angeläget att hjälpa dem att spara kostnader och sprida information. Därför har vi med glädje gett serverutrymme till Majblommans webb och databas under åren och även försökt uppmuntra andra företag att stödja organisationen.

PR131010_3

Ulf Persson, VD

För mer information om Majblomman se www.majblomman.se.

Bli_manadsgivare_2013

 

Om du inte redan är det skulle jag vilja uppmana dig att bli månadsgivare, du också.