Välkommen på Kunskapsfrukost!

Kunskapsfrukost 2020

Tripnets Kunskapsfrukost är en serie seminarier som fyra gånger per år tar upp aktuella ämnen inom IT. Dessa vänder sig till dig som ansvarar för, arbetar med eller är intresserad av drift av affärskritisk IT.

Strategier och vägen till molntjänster

Årets andra frukost är 7 maj där Martin Dohmen tillsammans med Göran Sjöberg kommer berätta om Strategier och vägen till molntjänster, vad ser vi på Tripnet och hur har vi gjort för att ta till oss molnet både för egen och kunders del.

IT-avdelningen – företagets förändringsmotor!

Tredje frukosten är den 1 oktober med Kelly Odell, författare och utbildare som tillsammans med Martin Dohmen kommer prata om IT-avdelningen – företagets förändringsmotor. Ni kanske sett Martins spaningar om att IT-avdelningen i framtiden behöver driva förändring. Kelly utbildar och certifierar förändringsledare.

Framtidspaning från Radar

Årets avlutande kunskapsfrukost är den 19 november med, som traditionen bjuder, en Framtidspaning inför 2021 med Hans Werner från Radar. Hans berättar för oss om framtiden, vilka trender och tekniker som är viktigt att hålla koll på.

Tid & Plats

Tid: 07:30 – 09:45
Plats: Restaurang Danilo, Bergakungen, Skånegatan 16B i Göteborg

Vi bjuder som vanligt på inspiration, kunskap, insiktsfulla råd och frukost. Passa också på att mingla med andra som på något sätt arbetar med, eller berörs av, strategiska IT-frågor.

© 1995-2019 Tripnet AB, ansvarig utgivare Ulf Persson | Information om cookies | Personuppgiftspolicy