Tripnet på VMworld 2013 i San Francisco

27 augusti, 2013

VMworld i San Francisco har öppnat. På eventet möts gräddan inom IT, virtualisering och molntjänster. På plats finns Martin Dohmen och Jonas Lindqvist för att ta del av de senaste trenderna och samla in ny kunskap.

Vad är VMworld?

VMworld är ett årligt event med över 20 000 deltagare som hålls av VMware i San Francisco (och Barcelona). Under eventet kan besökarna ta del av djupgående seminarier, hands-­on, laborationer och produktlanseringar, utställare och sponsorer samt mingla och nätverka med IT-­proffs och andra experter inom branschen.

Årets tema på VMworld

Årets tema för VMworld 2013 är “Defy convention”, trotsa konventionen. Det handlar om att skaka om status quo, inspirera och göra det möjligt att transformera sättet att leverera IT. Temat blickar framåt mot den nya vågen IT-­användare, vad den innebär för företag och organisationer samt hur nya lösningar skapar nytta.

Produktlanseringar från VMware

2013 har varit ett hektiskt år för VMware vad gäller produktlanseringar. 2013 har varit ett hektiskt år för VMware vad gäller produktlanseringar, från vCloud Hybrid Service till VMware Horizon Suite. Ett stort antal experter, både VMware-­anställda och andra, kommer under veckan att ge sin syn på datacentrets utveckling.

Håll dig uppdaterad om VMworld med Tripnet

Martin och Jonas kommer under veckans gång att rapportera om eventet och hålla dig uppdaterad på Tripnets Facebook!

Mer information om VMworld.