VMworld 2017 – nya idéer, ny kunskap och spännande IT- lösningar

13 september, 2017
Vi på Tripnet är nu äntligen på plats på VMworld 2017! Med starkt kaffe och juice gjord på färskpressade katalanska apelsiner, firar vi att Barcelona öppnade sina dörrar och välkomnade oss.

Agendan är tuff men spännande. Vi startar med deltagande i ett antal intressanta seminarier såsom ”VMware Solutions-Modernize Data Centers”, ”An intro to how VMware Products and Solutions transform IT Security” och ”Delivering Hybrid Cloud Architectures for your Customers with VMware Cloud”.

Förutom alla seminarier kommer veckan också att erbjuda möjligheten att träffa våra partners för att öppna intressanta dialoger om både nuvarande och framtida IT-lösningar.

Vi kommer självklart fortsätt hålla er uppdaterade om vad som händer här i Barcelona genom artiklar på Tripnets webbplats och även på vår Facebook-sida. Undrar du över något eller vill du att vi tittar på en specifik IT-lösning som kan hjälpa er och ert företag? Tveka inte att ta kontakt med oss – vi kommer att svara direkt ifrån Barcelona VMware 2017!

Hälsningar,
Marcelo Cáceres
PresalesIngenjör / Informationssäkerhetsansvarig.
+46 733-58 25 15

Peter Jansson
SystemIngenjör.
+46 733 58 25 18