Vi är nästan där! Tripnet på VMworld 2015 i Barcelona

8 oktober, 2015

Jonas, Peter och jag är snart på plats på VMworld i Barcelona för att ta del av alla nyheter som presenteras. VMworld är känt för att vara ett intensivt och mycket informationsfyllt event. Vi laddar nu batterierna för att vara hundra procent på topp! 

Årets tema på VMworld 2015

Årets tema för VMworld är ”Ready for any” med fokus på “One Cloud, Any Application, Any Device”. Det handlar om möjligheten att köra, bygga, leverera och säkra applikationer, när som helst, var som helst. Fokus ligger mycket på företagsmobilitet och hybridmoln. VMware i år kommer att bjuda på varierande ämnen, bland annat VDI-lösningen Horizon Suite, nätverk och lagring.

Håll dig uppdaterad om VMworld med Tripnet

Det kommer att bli en spännande och intensiv vecka – vi lovar att ta vara på allt intressant! Väl hemma kommer vi att samla ihop vår nya kunskap och förmedla den i form av bloggartiklar som vi publicerar på Tripnets blogg och delar med oss av på Tripnets Facebook. Håll utkik!

Vad vill du att vi spanar lite extra på när vi besöker VMworld?

Har du några önskemål eller tips på seminarier, hands-­on laborationer, produktlanseringar eller utställningar som du vill att vi går på? Tveka inte att höra av dig! Vi tar också gärna emot frågor från kunder, vänner och kollegor – lämna gärna en kommentar på vår Facebook-sida. Det går också fint att kontakta oss via mejl.

Ha nu en fantastisk vecka allihopa! Vi ses hemma igen vecka 43.

 

Marcelo Caceres, Teknisk säljstöd
marcelo.caceres@tripnet.se