Världens farligaste möte – en kärlekshistoria

7 juni, 2018
Årets upplaga av e-handelseventet Världens Farligaste Möte (VFM) blev något av en passionerad kärlekshistoria för oss på Tripnet – både när det gällde temat för vårt anförande på scenen, men också i det fantastiska bemötande vi fick av besökarna.

För tredje året i rad var vi på Tripnet med som partner på Världens Farligaste Möte på Liseberg. Detta är ett ypperligt tillfälle för oss att knyta kontakter i branschen, träffa kunder och insupa matnyttig kunskap från de många anföranden som varje år hålls på scenen på Lisebergsteatern.

För oss på Tripnet blev den självklara tolkningen av årets tema ”Sjätte sinnet” en känsla. Den känslan vi så gärna vill att våra kunder ska få uppleva när de kommer i kontakt med, eller jobbar tillsammans med oss – The Tripnet Feeling. Vår fantastiske informationssäkerhetsansvarige, Marcelo Cáceres Longé, stod för talarrollen på scenen och det gjorde han verkligen med den äran, då han levererade en föreläsning med mycket känsla och passion. Med på scenen fanns också Kristian Gånge från vår kund MerxTeam. Han intygade hjärtligt det goda samarbetet mellan oss och att han verkligen kunde relatera till The Tripnet Feeling.
– Det är en go känsla i magen. Vi känner att ni gör ert yttersta för att leda oss rätt. Att ni har vår framgång i fokus. Det känns som en väldigt ärlig affärsrelation. Och så finns ni alltid nära till hands, lokalt här i Göteborg, men ni tänker och agerar globalt, sade Kristian Gånge.

Klicka dig vidare på länken nedan för att se vår Live-sändning under killarnas framträdande: https://www.facebook.com/Tripnet/videos/10156401761399486/

Vårt eget vardagsrum

Marcelo, som fick 15 minuter på scen, hann ge publiken tre råd för lyckade och långsiktiga kundrelationer:

– Lyssna mer än du pratar.
– Först när du förstår kunden kan du leverera affärsnytta på riktigt.
– Ärlighet och transparens.

Till sist välkomnade Marcelo publiken till vårt ”vardagsrum”, det vill säga vår monter på VFM, som vi ville skulle symbolisera vår önskan om avslappnad närhet till kunderna. The Tripnet Feeling helt enkelt. Vi vill verkligen få full förståelse för våra kunders utmaningar och möjligheter för att kunna leverera bäst affärsnytta.

Dagens mest bejublade föreläsning blev, kanske inte särskilt förvånande, keynoten och Iron Maidens frontman Bruce Dickinson. Han pratade om sin mångfacetterade karriär som både sångare, pilot, bryggmästare, kreativ affärstänkare och entreprenör.

Inget vanlig e-handelsevent

”Not your ordinary e-commerce event” är arrangören Start Republics eget epitet på e-handelseventet. Och det ligger verkligen något i det. Världens Farligaste Möte är oerhört uppskattat av branschfolk, och utöver de många intressanta föreläsningarna, bjöds det på utställningar och andra överraskningar.

Efter en dag kantad av information och kunskap, var det sedan dags för nätverkande och champagne-mingel. Då fick deltagarna också möjlighet att åka de öppna attraktionerna Helix och AtmosFear. Kvällen avslutades sedan med liveband, badtunnebad, middag, fyrverkeri och efterfest för de som ville skaka loss benen på nattklubben Lounges på Avenyn.

Hör gärna av dig!

Telefonnummer, e-postadresser och kartor.

Våra senaste artiklar

Ansvarstagande är ett måste

”Ett företag kan faktiskt inte känna ansva...

Engagemang med många syften

Techsektorn larmar om kompetensbrist. Ungdomsarbet...