Hos oss är alla stjärnor!

24 februari, 2016

Vi på Tripnet har mycket att vara stolta över. Jag är fantastiskt stolt över våra kunder, dessutom har jag har antagligen några av branschens bästa kollegor och medarbetare.

TRAILVARVET_KOMBO_RGB

Ett annat ämne för omåttlig stolthet är att vi är huvudpartners till GöteborgsVarvets nya satsning TrailVarvet. Tisdagen 17 maj går startskottet för Trailvarvet som är såväl ett 10,3 km långt terränglopp, som två olika promenadklasser. Banan går genom skiftande natur och kuperad terräng. Eftersom du kan välja 10,3 km utmanande  löpning, eller en promenad på 10,3 alternativt 6,3 km är det ett lopp för alla. TrailVarvet ersätter det tidigare StavVarvet, så du kan givetvis ta med dina stavar och din viktväst på TrailVarvet.

För oss Göteborgare är det lätt att glömma och ta för givet, att GöteborgsVarvet är världens största halvmaraton. Det är alldeles fantastiskt att förhållandevis lilla Göteborg i lilla Sverige kan sätta sig på världskartan med något så positivt. För oss på Tripnet är det en ära att få vara en del av detta!

En långsiktig satsning

2005 var första året vi var med och bidrog till Varvet och sedan dess har vi utökat och förfinat vårt engagemang. Idag är vårt deltagande precis som vi vill ha det; en folkfest med och för alla i vår närhet. Vi har visserligen några tappra – för att inte säga vältränade – själar som springer halvmaran. 21 Km är beundransvärt men inte vårt huvudfokus. För oss är det viktigaste att alla kan delta på ett sätt som är bekvämt, utan prestationskrav eller elitistisk attityd. Att röra på sig är viktigare än hur långt eller hur snabbt det går. Därför gillar jag verkligen TrailVarvet. Här får alla chans att delta på sina egna villkor. Här får alla vara stjärnor!

En hel vecka full av aktiviteter

7D2_3359

Dagarna i Slottsskogen är dessutom en underbar folkfest som involverar inte bara oss medarbetare på Tripnet utan även våra kunder, familjer, barn, föräldrar, vänner och partners. Vi brukar vara lite drygt 70 personer som tar oss runt på ett eller annat sätt. Våra Tripnet-tält är navet och av tradition kan man här inte bara få en nygrillad korv och lite att dricka utan även en välbehövlig massage av Helena eller goda medicinska råd av vår egen husdoktor Doktor Maurice.

Våra barn är vår framtid

Tripnetfamiljen brukar även representeras i både MiniVarvet och Lilla Varvet. Den superstolta minen hos en tioåring som precis korsat mållinjen efter en 1,3 km låååång bana är obetalbar och alldeles fantastisk! En av de finaste gåvor vi kan ge våra barn är just vanan att låta kroppen göra det den är till för – röra på sig.

7D2_3588

Här på Tripnet har dessa tolv år med årliga GöteborgsVarv börjar märkas på ett synnerligen positivt sätt. Mina kollegor, inklusive jag själv, har börjat röra på oss och hålla igång med kontinuitet. Detta märks självklart. Vi är nu ett gäng friskare, gladare, starkare och stoltare kollegor som varje år laddar och ser fram emot tuffa men sköna majdagar i löp- eller promenadspåret.

Vi vill gärna entusiasmera fler! Vill du också vara med? Hör av dig!

150523_133717

Ulf Persson, VD och deltagare i årets TrailVarv, promenadklassen 10,3 km

Men – fysisk aktivitet, motion och rörelse är bara halva sanningen… När kroppen fått sitt behöver även knoppen stimuleras. Mer tankar om detta kan du läsa om i nästa artikel.

Hör gärna av dig!

Telefonnummer, e-postadresser och kartor.