Tripnet HCP Anywhere

24 maj, 2013

-­ Ett säkert, enkelt och effektivt alternativ till Dropbox

Dropbox har satt standarden för fildelning över Internet. Trots detta upplever många företag en oro över att inte ha kontroll över den egna informationen. Den 11 juni bjuder Tripnet och Hitachi därför in dig till ett frukostmöte på Universeum för att presentera Tripnet HCP Anywhere -­ ett alternativ till Dropbox.

Vad Tripnet HCP Anywhere innebär -­ i korthet

Lösningen ger er snabb och säker fildelning via många olika plattformar, både internt och externt. Tillsammans med integration mot befintlig användaradministration, lagring av data i Sverige och viktiga säkerhetsfunktioner erbjuds en lösning som kan uppfylla höga krav på säkerhet och kontroll över data. Din information lagras hos Tripnet här i Sverige. Tripnet HCP Anywhere innebär säkerhet -­ du behåller kontrollen och undviker riskerna med att använda molnlösningar avsedda för konsumenter. Tjänsten är enkel -­ den ger dig intuitiva sökmöjligheter och valfrihet att komma åt data via alla typer av enheter. Tripnet HCP Anywhere fungerar effektivt -­ du förbättrar dina lagringsmöjligheter och reducerar behovet av backup.

Specifikt framtagen för professionell användning inom stora och medelstora företag

Med Tripnet HCP Anywhere kan du komma åt data och samverka med andra via alla typer av enheter, som telefoner och surfplattor. Det är den första fildelningslösning för effektiv synkronisering och delning som är speciellt framtagen för professionell användning inom stora och medelstora företag.

Administrationen sker centralt från ditt egna företag

Tripnet HCP Anywhere är en tjänst som liknar Dropbox utifrån användarperspektivet, men administreras centralt av företaget. Informationen lagras i Tripnets Datacenter i Göteborg, eller i din egna datorhall.

Tjänsten innebär flera fördelar

Fördelarna är många; Du skyddar din affärsverksamhet samtidigt som du förflyttar din lagring in i molnet. Du ger dina användare den funktionalitet de behöver och hjälper till att driva utvecklingen inom ditt företag framåt.

 

Låter det intressant? Anmäl dig via event@tripnet.se.

Information om dagen

Tid: Tisdag 11 juni, 07:45-­10:00
Plats: Universeum, Södra vägen 50, Göteborg

07:45 Registrering
08:00 Frukost i akvariehallen på Universeum
08:15 Presentation av Universeum och några av akvariets invånare
08:30 Förflyttning till hörsalen för fortsatt presentation
08:45 Tripnet HCP Anywhere, presentation samt hands-­on-­demo
09:45 Frågor och kort summering av morgonen
10:00 Slut

Sync, Share, Anywhere!