#VFM17 – Seven Deadly Sins

17 maj, 2017
Om bara några dagar går Världens Farligaste Möte av stapeln. Tripnet är med för andra året i rad och har tolkat årets tema ”Seven Deadly Sins” genom att låta dödssynden Lättja handla om vad den som överväger outsourcad IT-drift kan se fram emot i sommar.

Mental Power Saving – Lättja by Tripnet

Om bara några dagar går Världens Farligaste Möte av stapeln. Tripnet är med för andra året i rad och har tolkat årets tema ”Seven Deadly Sins” genom att låta dödssynden Lättja handla om vad den som överväger outsourcad IT-drift kan se fram emot i sommar. Vi uppmuntrar helt enkelt till att gå in i ”Mental Power Saving Mode” och lyssna på Tripnets försäljningschef Robert Rinde som kommer prata om hur driftssäkerhet och insiktsfulla råd kan göra livet så mycket mer enklare och behagligare.

Världens Farligaste Möte äger rum på Liseberg den 23 maj och är en heldag med fokus på dagens digitala handel. Vad kan vi lära oss och hur långt kan vi gå? Mikkey Dee, Laila Bagge och Per Holknekt är årets key note speakers men vi kan även se fram emot många andra intressanta talare – från e-handelsentreprenörer till systemleverantörer. Förra året höll Tripnets driftschef Göran Sjöberg en numera legendarisk dragning på temat ”Back stage Black Friday”. Även i år går vi all in på metal-temat och vi utlovar en upplevelse utöver det vanliga, åtminstone i Tripnet-mått mätt. Det vill du inte missa!

Så ge dig hän åt lättjan och besök vår monter på Världens Farligaste Möte 2017! Läs mer om eventet och boka din biljett på: https://www.starrepublic.com/sv/events/vfm17/

Vi ses där!