Tripnet på Göteborgsvarvet 2014 en riktig folkfest

19 juni, 2014

Göteborgsvarvet 2014 var en intensiv vecka för oss på Tripnet. I tältet i Företagsbyn var stämningen på topp och kämparglöden het. Efter att tillsammans ha deltagit i både Stafettvarvet och Stavvarvet, och slutligen Göteborgsvarvet, känner vi oss riktigt stolta!

En lagsport med vi-känsla

IMG_5871

Vi började onsdagen med stafettvarvet då vi var fem personer från Tripnet som sprang fyra km vardera i mix lag. I år utmanade vi vår leverantör Wonderbrand som kammade hem vinsten mot oss, men det är en annan historia… Det viktiga var att de som sprang hade roligt och såg det hela som en härlig lagaktivitet.

Ett varv för alla

IMG_5998

På torsdagen möttes personalen från Tripnet, våra leverantörer Enaco och Transtema samt familjemedlemmar och vänner för en härlig stavgång i Änggården. Man fick välja om man ville gå sju km eller tio km i natursköna Änggårdsbergen. Även detta år fick vi hjälp av Thomas på Transtema med att grilla korv, vilket var uppskattat. Efter Stavvarvet möttes vi upp i vårt tält i Partnerbyn för att äta korv och avrunda kvällen. Det var en fin och uppskattad kväll, bra kämpat alla som deltog!

Hög stämning under Göteborgsvarvet

IMG_6847

På lördagen var det äntligen dags för Göteborgsvarvet. För femte året i rad hade vi ett tält i Partnerbyn. Några kunder hade möjlighet att springa med oss i år. Kunder och leverantörer samt vänner var välkomna att lämna sina värdesaker i vårt tält i Partnerbyn samt pusta ut en stund med en dricka efter ett väl genomfört lopp. I år stod jag i tältet med övrig personal och det var härligt att höra hur det gått för alla! Det kändes nästan som man hade varit med i loppet och sprungit själv. Ni är fantastiskt duktiga!

Med oss i tältet hade vi Medikus och Helenas Händer. Medikus jobbar med företagshälovård och är vår företagsläkare sedan flera år tillbaka. Helena från Helenas Händer erbjöd de tävlande massage både innan och efter loppet, en favorit i repris från förra året!

Tripnet fortsätter att satsa på friskvård

Tripnet har varit sponsorer till Göteborgsvarvet under flera års tid. Evenemanget är enormt -världens största halvmaraton, och intresset ökar hela tiden. Göteborgsvarvet är en arena för, inte bara motion, utan även gemenskap. Hela Göteborg är involverad i folkfesten och självklart vill vi vara en del i detta!

Vi fortsätter tycka att det är viktigt med friskvård och har gått från att sitta stilla på kontoret till att tillsammans genomföra aktiviteter. När det inte är Göteborgsvarvet, går några på kontoret och simmar tillsammans, medan andra väljer cykeln framför bilen.

Små saker gör skillnad

Jag har själv sprungit Göteborgsvarvet några gånger och vet vilken planering och träning som krävs för att springa 21 km. Motion gör verkligen skillnad, oavsett det gäller att springa Göteborgsvarvet eller ändra på gamla vanor. En kollega berättade härom veckan att om man står upp och arbetar halva kontorstiden så motsvarar det tio maratonlopp på ett år. Det du! Det är kanske inget man tänker på, men det säger något om att små saker verkligen gör skillnad!

bloggbild

Anna Ström, Administratör

Om du vill läsa mer om vad vi gör på Tripnet, ta gärna en titt bland artiklarna här på bloggen!
Och glöm inte att följa oss på Facebook och Twitter för att ta del av fler nyheter!