Tripnet

om-tripnet

Några av oss i en av våra datorhallar.

Trygga och personliga

Vi på Tripnet är din trygga och personliga driftspartner som dygnet runt tar ansvar för dina affärskritiska IT-system. Vi levererar helhetslösningar för drift av e-handel, webbapplikationer, affärssystem, interna IT-lösningar och andra system med krav på hög tillgänglighet. Du som kund vinner framför allt tid, flexibilitet, tillgänglighet och hög kostnadseffektivitet.

Tripnet, som grundades redan 1995, har huvudkontor och datacenter i Göteborg. När vi startade var vi pionjärer inom modemaccess och webbabonnemang. Idag är vi experter på avancerade driftlösningar inklusive kapacitetstjänster, hybridmoln, data- och informationslagring.

Ställ höga krav

Våra kunder är såväl multinationella industriföretag som handelsföretag, myndigheter och organisationer. Gemensamt för dem alla är att de har höga krav på flexibel, säker och kostnadseffektiv systemdrift. Vår utrustning är av den senaste tekniken inom bland annat virtualisering, datasäkerhet, informationshantering, lastbalansering och katastrofsäkring. Vi tillhandahåller kvalitetssäkrad drift med felavhjälpning dygnet runt, systemuppgraderingar och tekniskt underhåll. Vårt datacenter är uppdelat mellan flera olika byggnader och utrustat för maximal driftsäkerhet och tillgänglighet.

Välkommen till oss!

© 1995-2019 Tripnet AB, ansvarig utgivare Ulf Persson | Information om cookies | Personuppgiftspolicy