Sommarhälsning och höstagenda

7 juli, 2016
Jag skulle vilja önskar dig en underbar sommar och en avkopplande semester, men först vill jag passa på att berätta om några av de aktiviteter vi kommer bjuda på efter sommaren.

Jag skulle vilja önskar dig en underbar sommar och en avkopplande semester, men först vill jag passa på att berätta om några av de aktiviteter vi kommer bjuda på efter sommaren.

Golf

Eftermiddagen 22 september bjuder vi in till Tripnet CUP, vårt årliga golfevent på St. Jörgen Park Golf.

Kunskapsfrukost

Genom våra kunskapsfrukostar bidrar vi med kunskap och insiktsfulla råd.

Vi startar 29 september då jag bett Henric Skalberg på Advania berätta om vad informationssäkerhet är. Göran Sjöberg, vår Driftchef, kommer att berätta om hur vi på Tripnet praktiskt arbetar med informationssäkerhet, som en naturlig process i vardagen?

På årets fjärde kunskapsfrukost, 24 november, kommer Nils Molin på Radar ge oss en uppdatering kring de senaste IT- och säkerhetstrenderna. Nils har full koll på allt som händer kring IT och vad som är viktigt att hålla lite extra koll på.

Trevlig sommar!

Vi på Tripnet har haft en hektisk vår. Vi har välkomnat nya kunder med höga krav på flexibel, säker och kostnadseffektiv IT-drift. Några av dem i vårt datacenter och andra i publika moln som Amazon och Azure. För att kunna fortsätta köra dina system på den senaste tekniken, har vi bytt all vår fil- och informationslagring.

Men nu är det dags för semester, här kommer mitt semestertips!

Notera gärna dessa tider i din kalender:

  • 22 september, Tripnet CUP på St. Jörgen Park Golf, lunch 11:30, shotgunstart 13:00.
  • 29 september, Informationssäkerhet i praktiken, frukost 7:45 på Danilo & Bergakungen.
  • 24 november, De senaste IT- och säkerhetstrenderna, frukost 7:45 på Danilo & Bergakungen.

Anmälan öppnar efter sommaren, men du kan redan nu reservera en plats genom att skicka ett mail till mig.

Ulf Persson, VD