Golfklassikern Tripnet CUP 2017

12 oktober, 2017
Ett stort tack till alla härliga kunder, samarbetspartners och medarbetare som var med på årets upplaga av vår klassiska golftävling Tripnet CUP på S:t Jörgens Golf Club. 

Tävlingen – den 21:e i ordningen – inleddes traditionsenligt med lunch i golfrestaurangen Greenhouse innan tävlingen drog igång med shotgunstart. Eftersom det mesta blir trevligare om man samarbetar är Tripnet CUP såväl en lagtävling som en individuell tävling. Det var kul att se några nya deltagare – men förstås lika roligt att så många återkommer år efter år.

Eftersom jag är betydligt bättre på att grilla än på att spela golf, bjöd jag på korv vid15:e Tee. Dessutom hade jag brutit foten så det passade bra att följa spelet med hjälp av drönare. Både tiden och golfbollarna flög fram i högt tempo och efter avslutat spel var det dags för en välförtjänt macka och fika samt prisutdelning.

Stort grattis till årets segrare, som förärades pokaler och Ernst-vin:

– Champion Tripnet CUP 2017 (singeltävling, poängbogey): Weimer Andersson
– Bästa lag Tripnet CUP 2017 (lagets två bästa resultat per hål): Anders BjörnåsenBertil Blomsterberg och Katarina Näslund
– Närmast hål Tripnet CUP 2017: Bertil Blomsterberg

Varje år delas dessutom ett hedersamt specialpris ut. Detta gick i år till Patrick Halbout för sin enastående prestation i att lyckas slå upp en torva i storleken av ett A4 i tuff konkurrens med de tävlande som, inga namn nämnda, sköt upp en golfboll på en hög klippavsats eller nästan lyckades träffa en svan i huvudet. Grattis till er också, även om det inte blev något pris den här gången …

Efter en lyckad dag, med många glada skratt och trevliga möten var det ett lätt beslut att börja planera för nästa års Tripnet CUP. Missa inte det!

Till dess – kika på alla härliga bilder från dagen här