En sund själ i ett glädjefyllt lopp! Tripnet goes Göteborgsvarvet.

23 maj, 2017
Om våra Kunskapsfrukostar bidrar till att hålla knoppen i trim är Trailvarvet vårt sätt att göra motsvarande för kroppen. Som flera av er vet är Tripnet stolt huvudpartner till Trailvarvet, en 11,5 respektive 8 km lång terrängbana genom vackra Änggårdsbergen.

Göteborgsvarvet är något som verkligen sätter prägel på hela staden. De senaste åren har varvet-veckan utökats med fler lopp, där Trailvarvet är ett av dem. I år hade banorna förlängts och bansträckningen gjorts tuffare, efter löparnas önskemål. Som huvudpartner fanns Tripnet förstås med på plats, med såväl väl synliga flaggor och skyltar som med glada och peppade medarbetare, kunder och vänner. I vårt tält bjöds det på korv och stämningen var på topp både före, under och efter loppet – trots att det regnade en del. Men vad gör väl det när man möter så mycket löparglädje och energi? Det smittar verkligen av sig och genom att finnas på plats känner man sig som en del av den fantastiska löparfesten som varvet-veckan är.

Som traditionen bjuder fanns vi förstås med även på lördagen då årets Göteborgsvarv gick av stapeln. Tripnet-tältet var på plats i Slottsskogen, där våra vänner kunde förvara sina grejer, tanka lite energi i form av sportdryck och inte minst ta en före- och efterbild mot vår fotovägg. Ett kärt minne som även förevigats på facebook.

För dig som inte har sprungit tidigare vill vi verkligen slå ett extra slag för Trailvarvet. Och vill du inte springa över huvud taget kan du ändå vara med. Promenadklassen bjuder på 8 km härlig naturupplevelse – en motionsrunda som inte är att förakta. Att alla ska kunna delta är det viktigaste och nästa år kör vi igen! Hör av dig till oss om du vill vara med då.