Årsredovisning 2016/17

2017 blev ett starkt år för oss på Tripnet, med många lyckade nya samarbeten och fortsatt nära dialog med våra trogna kunder för att möta deras efterfrågan på kompetens och personlig rådgivning. Vi kan återigen ödmjukt konstatera att vårt visionsarbete har mynnat ut i fortsatt framgång, vilket är oerhört inspirerande.

Trovärdig medspelare i säkerhetskritiska tider

2017 var året då vi som driftspartner inom affärskritisk IT stolt flyttade fram våra positioner ytterligare som den säkerhetsklassade och trovärdiga medspelare vi har kommit att bli. Tyvärr var detta även året då Sverige upplevde en av de märkligaste IT-skandaler som någonsin skådats.

Under året har Majblomman firat 110-årsjubileum, något som vi gärna vill uppmärksamma. Tripnet har varit med och sponsrat organisationen i snart 20 års tid. Detta har resulterat i stora besparingar och möjlighet för organisationen att hjälpa ännu fler barn.

Stark drivkraft, analysförmåga och fördjupad kunskap är typiska drag som också kan beskriva den personlighet vi ofta kallar ”nörd” – ett begrepp som har gått från att nästan vara ett skällsord till att bli positivt laddat. Faktum är att utan Tripnets alla nördar hade vi inte kunnat leverera det vi gör idag. Frågan är bara vem som är mest nördig…


Läs mer i Tripnets Årsredovisning.

© 1995-2019 Tripnet AB, ansvarig utgivare Ulf Persson | Information om cookies | Personuppgiftspolicy