Tripnet – The story: Tripnet 20 år

En oförglömlig kväll

300 gäster, 100 flaskor champagne och 5,3 kilo konfetti. Tripnets jubileumsfest blev precis så magisk och uppsluppet storslagen som vi hade önskat oss.

Det blev en kväll som vi kommer att bära med oss som ett varmt och härligt minne för resten av våra liv. Gå gärna in på vår Facebook, En Tripnet Talk Talk Show – gästernaEn Tripnet Talk Talk Show – showen, för att kika i våra bildgallerier från kvällen, återuppliva minnen, vilka andra var där, vad bjöds det på och vilka fick pizza från Hindås Pizzeria?

Passa även på att se videon från kvällen på YouTube.

En Tripnet talk talk show

Mingel med bubblor i glasen, snittar och fotografering mot vår Tripnet-vägg följdes av middag under en tre timmar lång specialproducerad talk-show, ledd av eminenta Stefan Odelberg.

Stefan ackompanjerades av det mycket skickliga bandet Cirkus Markus och bjöd på såväl magi som intressanta gäster, bland annat fantastiska Stefan Andersson, en sockerbagare som trollade fram en enorm tårta med en fyllning som var misstänkt lik Carola … Det var dock inte den tårtan vi skulle äta.

Födelsedagskalas

Den riktiga tårtan, en vackert Tripnet-blå prinsesstårta paraderades istället in under stort pådrag från ungdomsorkestern Göta Lejon.

Tripnet – The story – Live

En bit in i talkshowen blev Martin och Ulf intervjuade. Stefan hade gjort bra research och belyste att många av Tripnets tidiga kunder numera jobbar på Tripnet.
Man kan fråga sig om det var en bra affärsidé att som nystartat företag anställa de få kunder vi hade men låt oss bara konstatera att vi idag har väldigt många bra medarbetare och vi växer i den takt som krävs för att möta våra kunders behov.
Våra gäster fick också veta hur det hela började. För att göra en lång historia något kortare så föddes Tripnet i och med att Martin och Ulf blev kompisar på gymnasiet. Två nördar som förenades av ett stort intresse för teknik. Och det är ju inte så ovanligt. Det som är lite mer unikt är att vi fortfarande var kompisar tio år senare, då vi startade Tripnet. Och nu, efter 20 år, är vi fortfarande bästa vänner.

Vi brukar skoja om att vi har varit med sedan Internet var svartvitt. Men – det är faktiskt sant. Internet fanns visserligen men ingen visste riktigt vad man skulle ha det till. På den tiden fanns det ingen som surfade, Internet var vit text på svart bakgrund, och ingen hade någonsin sett en www-adress i en tv-reklam.

Eftersom vi var med så pass tidigt har vi kunnat växa i takt med utvecklingen. Vi är tillräckligt stora för att ligga i framkant, men samtidigt inte större än att vi har personliga relationer med våra kunder. Mot slutet av talkshowen fick publiken tillfälle att ställa frågor och någon undrade då vem som svarade i telefon nu när alla medarbetare var på fest.

Det givna svaret var att det fanns ingen risk att någon ringde nu – alla kunder var ju här på festen. Även om det inte var helt sant så var alla våra kunder åtminstone med i våra tankar och vi hade önskat att alla hade kunnat vara med.

Kunden i rampljuset och på scen


Showen avslutades med en glädjesprudlande finallåt där så många som ville fick ta plats på scenen. Att så många skulle få plats var oväntat men oj, så härligt det var att se – vilket underbart minne!

Dansen blev till en ringlande orm som drog vidare till baren för drinkar, ännu mera dans och gott prat med gamla som nya bekantskaper.

Tack!

Vi på Tripnet har en spännande framtid som väntar och det värmer i hjärtat att se att vi har så många fantastiska kunder, samarbetspartners, leverantörer och vänner som stöttar, utmanar och inspirerar oss. Tack vare er ser vi med glädje fram emot våra nästkommande 20 år.

Jag vill även passa på att tacka så hemskt mycket för alla bidrag till vår jubileumsfond, plusgiro: 73 48 01-4. Det kändes självklart att i samband med vårt jubileum instifta en fond till förmån för Mama Zebra, Majblomman samt barnen på Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus. Det är tre verksamheter som ligger oss på Tripnet särskilt varmt om hjärtat och som vi därför stöttar med inte bara ekonomiskt, utan genom andra åtaganden och engagemang. Vi kommer att hålla er uppdaterade om vårt arbete framöver på bloggen.

© 1995-2019 Tripnet AB, ansvarig utgivare Ulf Persson | Information om cookies | Personuppgiftspolicy