Tripnet söker driftingenjör

7 november, 2018
Vill du medverka till en effektiv och kvalitetssäkrad systemdrift? Söker du efter ett spännande arbete med stort eget ansvar i ett växande hightech företag? Sök och bli vår nya driftingenjör!

Om Tripnet

Tripnet, som grundades redan 1995, har huvudkontor och datacenter i Göteborg. När vi startade var vi pionjärer inom modemaccess och webbabonnemang. Idag har vi utvecklats till att vara experter på avancerade driftlösningar. Vi levererar insiktsfulla råd och anpassade driftlösningar i flera publika molntjänster och eget datacenter. Våra kunder är från medelstora till multinationella företag, myndigheter och organisationer. Gemensamt för dem är att de har höga krav på flexibel, säker och kostnadseffektiv systemdrift samt att de uppskattar personliga kontakter och långa relationer. Vi lyssnar på våra kunder och utvecklas tillsammans med dem.

Dina arbetsuppgifter

De tekniska miljöer som Tripnet driftar är bland annat: Windows & Linuxservers, SQL & Oracledatabaser, Cisco nätverk, Fortigate brandväggar, Citrix Lastbalansering, VMware och Hitachi Lagringssystem.

Som Driftingenjör ansvarar du för drift och incidenthantering av våra driftsatta miljöer. Du kommer att ingå i vårt Servicedeskteam som är bemannad dygnet runt på vardagar, där du arbetar skift enligt ett rullande schema. Teamet hanterar idag drygt sextusen ärenden om året! Tripnet arbetar med inarbetade rutiner för informationssäkerhet, incident, problem, change och support. Till din hjälp har du vårt driftstödssystem Monit som övervakar, larmar och dokumenterar. För att kommunicera och dokumentera arbetet använder vi vårt ärendehanteringssystem. Du kommer även att vara delaktig i installationer och jobba med olika förebyggande arbeten i vår driftsmiljö.

Din profil

Tripnet är ett i mycket värderingsstyrt företag. Vi lever efter våra övertygelser om vad som är viktigt och har på så sätt skapat ett härligt företagsklimat. Dina värderingar är minst lika viktiga som din kunskap och erfarenhet. Du ställer upp, lyssnar aktivt, ger och tar feedback, tar ansvar och agerar. Du värnar om att uppfylla dina åtaganden och håller vad du lovar! Du är stolt och modig i din utveckling, agerar professionellt, och är uppriktig. Det är lätt att ha med att ha med dig göra. För dig är det viktigt att kommunicera och dela information. Du är flexibel och okomplicerad, du krånglar inte till det i onödan.

Lämplig bakgrund och erfarenhet:

  • Du har teknisk bakgrund med kunskap och erfarenhet av systemdrift, nätverk/Internet och datasäkerhet.
  • Du har erfarenhet av Windows och Linuxbaserade system, MSSQL, MySQL, Oracle och Apache.
  • Du gillar problemlösning och har ett genuint teknikintresse.
  • Du har administrativ förmåga, är analytisk och kommunikativ.
  • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Välkommen till oss på Tripnet! Ett bolag där man stannar länge för att man trivs med kolleger som är ansvarstagande, hjälpsamma och vänliga. Och där prestigelöshet, förtroende, engagerade och stolta medarbetare är lika självklara som Star Wars-figurerna i receptionen. Har du en känsla för hög kvalitet och högt kundfokus? Då kan du vara vår nya driftingenjör! Sök redan idag och du är ett steg närmare att ha ett spännande arbete med stora möjligheter att påverka i ett växande hightech företag. Ansökningar tas endast emot via annonsen. För vidare frågor om tjänsten kontaktas rekryteringskosult Haroula Karasimou på haroula@effektiv.se eller 073-244 49 89.

Om Effektiv

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Effektivitet, Driv, Långsiktighet och Framgång – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar. För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos Tripnet.