Säkerhetskopiering

Effektiv backupåterläsning sparar både tid och pengar.

Vad gör du om dina datasystem slås ut? För i stort sett alla företag är säkerhetskopior av informationen på servrarna en självklarhet. Men om oönskade driftstopp inträffar är oftast inte säkerhetskopiorna i sig den kritiska punkten. Utan det handlar främst om att snabbt komma igång igen. Att inte tappa tid och intäkter. På Tripnet har vi tagit fram en struktur som kraftigt reducerar återläsningstiden. Vi har både kunskapen och resurserna som gör att du är rätt försäkrad när det gäller.

Att tänka efter före

En fullgod säkerhet innebär först och främst att man har tänkt efter före. På Tripnet har vi under lång tid specialiserat oss på säkra driftsmiljöer. Vi vet vad som kan gå fel och hur man förhindrar det. Vår driftspolicy innebär att vi ser till att säkerhetskopiering sköts och fungerar prickfritt i ditt system. Säkerhetskopiering sker minst en gång per dygn, i känsliga system kan hela eller delar av systemet säkerhetskopieras oftare för att minimera förluster vid ett eventuellt haveri. I till exempel ett e-handelssystem är förlorade data liktydigt med förlorade intäkter. Att ha en aktuell säkerhetskopia är då av yttersta vikt.

Backup varje timma?

Säkerhetskopiering sker minst en gång per dygn, i känsliga system, databaser etc. kan hela eller delar av systemet säkerhetskopieras oftare för att minimera förlusterna vid ett eventuellt haveri.

Eller kanske varje sekund?

Genom att hantera databas-transaktioner rätt kan man återskapa data så som det såg ut sekunden innan ett fel uppstod. I ett e-handelssystem är förlorade data liktydigt med förlorade intäkter. Att ha en så aktuell säkerhetskopia som möjligt är då av yttersta vikt.

© 1995-2019 Tripnet AB, ansvarig utgivare Ulf Persson | Information om cookies | Personuppgiftspolicy