Arkivering

Hur hanterar du data som är gammal, men ändå behöver sparas?

De flesta företag har en mängd data, till exempel filer eller e-­post som inte längre är aktuell, men som av olika anledningar måste sparas. Ibland handlar det om intern policy och ibland finns det externa lagkrav eller regelverk som reglerera hur data skall sparas och hanteras. Det kan vara

Vare sig ditt företag har externa krav eller interna behov, är det viktigt att din data är säker och tillgänglig på ett enkelt sätt.

Information som finns till hands utan att belasta dig

Arkivering innebär att data flyttas från ett skarpt system in i ett system där informationen lagras och säkras upp. Det kan handla om filer, e-­post eller annan ostrukturerad information som man inte längre har återkommande användning för, men måste spara, som tar onödigt utrymme och genererar onödiga kostnader.

En smart arkiveringstjänst underlättar din IT-­administration

En arkiveringstjänst som belastar ett företag, gör IT-­administrationen krånglig och tar onödigt mycket tid och resurser. En smart arkiveringstjänst däremot, gör att du slipper bekymra dig om egna lagringsutrymmen, var din data är lagrad och hur du hittar den. Du ska inte heller behöver tänka på om din data är säker och tillgänglig. Den ska helt enkelt underlätta din IT-­administration, så att du kan lägga tid och resurser på viktigare saker.

Fördelar med Tripnets arkiveringstjänst

Skillnaden mellan traditionell arkivering och Tripnets arkiveringstjänst, är att vår tjänst är baserad på en intelligent plattform för informationshantering som ger dig flera smarta funktioner.

Du får ett enda system för all typ av data. Informationen är indexerad och sökbar online och därför enkel att hitta -­ hur gammal den än är. Informationen är katastrofsäkrad och sparas alltid på fysiskt åtskilda platser. Systemet är proaktivt, vilket betyder att det upptäcker fel och åtgärdar dem på egen hand. Säkerhetskopieringen sker automatiskt och systemet har blixtsnabba svarstider. Du har även möjlighet att styra din lagring genom policys och kan enkelt radera data, både original och kopior -­ något som traditionellt sett är väldigt svårt att garantera.

Vi garanterar dig trygghet och följer svenska lagkrav

Vi erbjuder dig en skalbar tjänst, skräddarsydd efter dina specifika behov. Dessutom garanterar vi att din data lagras i Sverige, något som gör att du kan känna dig trygg -­ alltid.

Läs gärna vår bloggartikel om Bottomless Object Store & File Archiving Solutions

 

© 1995-2019 Tripnet AB, ansvarig utgivare Ulf Persson | Information om cookies | Personuppgiftspolicy