Drifttjänster

Få tid över till det som är viktigt

Idag är man helt beroende av konstant tillgänglighet. Varje minut som datasystem ligger nere innebär ineffektivitet eller, i värsta fall, en inbjudan till kunderna att vända sig till någon annan. Detta skapar i sin tur badwill som kan skada varumärket.

Allt fler upptäcker att bolagets IT-kompetens lämpar sig bäst som strategisk resurs, en kvalificerad beställarorganisation som fokuserar på hur företaget ska behålla och vinna nya kunder genom differentiering, kvalitet och service. Det är klokt.

Att använda sin IT-avdelning till att släcka bränder är slöseri på värdefulla resurser.

Lösningen är istället att outsourca med syfte att frigöra tid och resurser för att mer effektivt och fokuserat kunna jobba framåt och utveckla verksamhetsstöd, funktionalitet och verktyg som bidrar till ökad försäljning och bättre lönsamhet. Med vår hjälp kan du helt enkelt koppla greppet om systemdriften, samtidigt som du får tid över till annat.

Ni har fokus – vi har kontroll

Vi på Tripnet levererar en kvalitetssäkrad drifttjänst där vi tar helhetsansvar för att tekniken fungerar dygnet runt, året om.

Hos oss får du alltid personlig service. Vi är kända för vår lyhördhet och noggranna uppföljning. Med vår Single Point of Contact tar vi dessutom hand om kommunikationen med alla inblandade parter, inklusive dina underleverantörer om du så önskar.

© 1995-2019 Tripnet AB, ansvarig utgivare Ulf Persson | Information om cookies | Personuppgiftspolicy