Tripnet söker en Driftingenjör

7 januari, 2014

Tripnet växer, nu söker vi ytterligare en Driftingenjör, som ansvarar du för drift och incidenthantering av våra kunders affärskritiska IT-miljöer.

Vi söker Driftingenjör med ett brinnande intresse för teknik

Vi levererar fullt redundanta systemlösningar för krävande applikationer, anpassade till dagens behov. Vill du vara en i teamet som skapar en effektiv och kvalitetssäkrad systemdrift, grunden för våra kundrelationer? I utbyte får du ett arbete med stort eget ansvar och stora möjligheter att påverka, i ett växande ”hightech” företag.

Om du brinner för tekniken och har en känsla för kvalitet, noggrannhet och kundfokus, då kan tjänsten som Driftingenjör på Tripnet vara rätt för dig. Eller känner du rätt person?

I denna rekrytering samarbetar vi med Wise IT. För mer information om tjänsten och ansökan kontakta vår rekryteringskonsult Therese Brahed 073-521 65 32.

WiseIT

 

Uppdatering

Det blir inte alltid som man har tänkt sig. Under rekryteringsprocessen träffade vi flera mycket bra kandidater, vilket slutade med att vi anställde två personer istället för en. Vi hälsar Fredrik och Sven hjärtligt välkomna till Tripnet!

Ulf Persson