9 september, 2016
Som Account Manager ansvarar du för att långsiktigt och på ett insiktsfullt sätt presentera våra driftlösningar, framförallt för nya potentiella kunder.

Som Account Manager ansvarar du för att långsiktigt och på ett insiktsfullt sätt presentera våra driftlösningar, framförallt för nya potentiella kunder. Du bygger din egen kundportfölj och ansvarar sedan fullt ut för kundrelationen, för att långsiktigt bredda affären och utvecklas tillsammans. Du kommer att utgå från vårt kontor i Focushuset i Gårda och ditt huvudfokus blir medelstora till stora företag i Västra Götalandsregionen.

Vi på Tripnet är experter på avancerade driftlösningar av affärskritisk IT. Vi är tillräckligt stora för att ligga i framkant, men samtidigt inte större än att vi har personliga relationer med våra kunder. Vi jobbar med såväl multinationella industriföretag som handelsföretag, myndigheter och organisationer. Läs mer om vårt kunderbjudande.

Vi erbjuder

Hos oss gör du skillnad och kommer att spela en central roll på vår fortsatta tillväxtresa. Vi är ett värderingstyrt företag där dialog i alla led är en viktig del av vår framgång. Här är alla funktioner lika viktiga och vi har en öppen atmosfär där vi värderar våra medarbetares kompetens och personliga egenskaper högt. Vi är nyfiket nördiga när det kommer till IT och älskar det vi gör. Nu är vi nyfikna på att ta del av dina tankar kring framtidens IT-försäljning och hur vi kan växa tillsammans med våra kunder.

Om dig

Vi söker dig som på ett ödmjukt sätt vågar utmana och se nya vägar, både externt och internt. Du har ett affärsmässigt driv att upptäcka nya affärsmöjligheter och ta dem hela vägen in i mål. Vi utgår från att du är en självständig, reflekterande säljare som förstår att god struktur är avgörande för framgång. Därtill är du förtroendeingivande, nyfiken och generös med din positiva energi!

Önskade kvalifikationer:

  • Gymnasiekompetens, gärna eftergymnasial utbildning
  • Minst 2 års erfarenhet av uppsökande B2B försäljning
  • Erfarenhet av konsultativ tjänste- eller lösningsförsäljning
  • Gedigen förståelse för IT-världen och dess utmaningar – kanske har du tidigare sålt systemlösningar eller utvecklingsprojekt till IT-chefer?
  • B-körkort
  • God engelska i tal och skrift

Är det dig vi beskriver? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kristin Axelsson. Önskar du mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kristin på tel: 0760-00 18 89 eller via mail: kristin.axelsson@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. 

Skicka in din ansök via SalesOnly